Unakitt

Den flerfargete drømmesteinen:) Unakitt er rett og slett en multifarget drøm om en stein som mange krystallutøvere finner seg tiltrukket av. Den lunefulle kombinasjonen av lys rosa og mosegrønn skaper en fantastisk finish som unektelig er unik. Noen sier at fargekombinasjonen til og med virker for å påvirke dens effekt på sinnet og ånden din.

Slipt Unakitt anheng i Mystica.no

Unakitt hjelper oss sakte og forsiktig å eliminere dårlige vaner og frigjøre undertrykte følelsesmessige sår før de manifesterer seg som fysisk sykdom. Ved å hjelpe oss å gi slipp på negative følelser og tanker er det en utmerket stein for å støtte emosjonell motstandskraft. Det er spesielt nyttig for å hjelpe barn til å komme tilbake fra sorg eller skuffelse. Denne steinen lærer oss tålmodighet og tro.

Denne steinen resonerer med en potent, men mild frekvens av medfølelse, kjærlighet og vennlighet. Det er en krystall dedikert til å balansere den følelsesmessige kroppen din.

Unakitt er en mikrokrystallinsk variant av kvarts, et silisiumdioksidmineral med en hardhet på 6,5 til 7. Det finnes over hele verden, inkludert store forekomster i India, Russland, Brasil, Frankrike, Tyskland og USA.
Sammenslåingen av rosa feltspat, rød jaspis og grønn Epidott gjør Unakitt til en solid sammenbundet stein, som symboliserer at «det som kommer sammen hører sammen».
Unakitt-betydningen kom fra navnet på stedet den først ble funnet – i Unakas-fjellene i North Carolina, USA. Den kan også bli funnet som småstein og brostein ved bredden av Lake Superior, hvor den opprinnelig ble dratt av isbreer, samt skylt ned fra fjellene til elver i Virginia.

Tekst er hentet fra Mystica, Wikipedia og faglitteratur