Obsidian Spindelvev

https://www.mystica.no/products/obsidian-spindelvev-slipt-sten-polert-krystall-egenskap-norsk-nettbutikk

En relativ sjelden stein i Obsidian familien. Og dyrere.. Er populær som talisman da den sies å virke mot negativ energi og er en energi-booster i det å nå de målene man har satt seg. Den skal også hjelpe til med å velge riktig retning i livet. Ta det riktige valget blant flere eller mange.
De fleste Obsidian Spindelvev steinene blir solgt til de som lager smykker og den er vanskelig å få tak i som polert stein. Mens Obsidian Sort er gjennomgående sort og veldig like seg i mellom, er Spindelvev-typen i andre ende.. Ingen er like:) Disse spindelvevsaktige «årene» i steinen skyldes varierende nedkjøling etter et vulkanbrudd.

Spindelvev Obsidian har makten til å oppdage det «essensielle» til eieren sin. Når du møter ens ansikt og roer deg ned, kan du forbedre din «intuitive kraft» og «beslutningskraft». Derfor ser det også ut til å være en sjanse til å skape nye talenter. Og det hjelper meg å holde styr på arbeidet mitt og målene mine, og fører meg til suksess. Dette er altså en styrkestein og anbefales også for folk som prøver å utvikle en ny virksomhet.

Største forekomster: Brasil og Mexico
«Spindelvev-fargene kan være: Grønn, grå og blå.
Forsterkende steiner: Granat & Ametyst
Hovedchakra: Tredje øye
Hardhet: 7

NB: Obsidian er egentlig ikke et mineral, men vulkansk glass