Opal Rosa

Opal Rosa slipt stein i mystica.no

Den mystiske stenen…. Relasjonsstenen.. Ditt speilbilde og lojale følgesvenn. Svart Opal er den mest sjeldne Opalen. Opal er Australias Nasjonale edelsten.
Enkelte Opaler har et høyt vanninnhold, så noen Opaler sprekker når de tørkes. Det kan finnes rester av slangehoder i stenen:)
Les mer om Opal generelt her: Opal | Naturskatt (sagamesser.no)

Nuggets armbånd av Rosa Opal

Opal Rosa kan gi selvfølelse. Symboliserer tro mot dine idealer igjennom etablering av kjærlighet forhold til deg selv. Den kan gi økt toleranse.
Rosa opal er en kraftig stein knyttet hovedsakelig til hjertechakraet. Det hjelper helbredelsen av følelser, spesielt de som er forbundet med ubevisst holdt smerte. Rosa opal oppfordrer også til å slippe frykt og bekymringer. Det hjelper til med å fjerne stress, slik at du kan være mer sentrert og rolig.
Rosa Opal anses som en av de største healersteinene. Deres helbredende egenskaper har en mild frekvens som bidrar til å roe og berolige din emosjonelle kropp, renser og beroliger hjertet for å bringe en følelse av kjærlighet, fred og håp.

Av det vi vet, er Rosa Opal til nå kun funnet i Andesfjellene i Peru. Så den kalles også Peruviansk Opal. Inkaene betraktet Rosa Opal som en hellig stein, som i ham så et øye av gudene etterlatt av dem på jorden for å minne folk på å leve i harmoni og harmoni med hverandre.
Navnet «Opal» kommer sannsynligvis fra det gamle indiske sanskritspråket, der ordet «perle» er oversatt som «upala». I antikkens Hellas ble opaler kalt «opallios».

Tekst er hentet fra Mystica, faglitteratur og Mysticas samarbeidspartnere.