Fuchsitt

Syn: Fuksitt Eng: Fuchsite


GEOLOGI
Fuchsite, også kjent som krom glimmer(mica), er en krom (Cr) rik variasjon av mineralet muscovite, som tilhører glimmergruppen phyllosilicate mineraler, med følgende formel: K (Al, Cr) 2 (AlSi3O10) (OH) 2. Trivalent krom erstatter et av aluminiumatomer (Al) -atomer i den generelle muskovittformelen og produserer eplegrønn fargetone som er karakteristisk for fuchsite. Verdite er en type metamorf bergart som er laget hovedsakelig av en uren, ofte flerfarget, fuchsite. Den brukes til dekorative utskjæringer. Fuchsite er oppkalt etter den tyske kjemikeren og mineralologen Johann Nepomuk von Fuchs.

Fuchsitt polert sten i mystica.no

HEALING EGENSKAPER
Fuchsite kobler sinnets intellekt og intelligensen til hjertet. Det kan hjelpe deg å forstå interaksjonen din med andre og håndtere spørsmål om trøst, og hjelpe deg med å gjøre bare det som er nødvendig for andres sjelevekst. Det lærer ekte egenverd.
Det kan lede oss til den mest helhetlige handlingen du kan ta, og kan åpne deg for å motta veiledning i helsemessige forhold og trivsel. Fuchsite er en stein av fornyelse og fornyelse, som gir spenst etter traumer eller følelsesmessig spenning. Det antas å intensivere og lette overføringen av energi fra andre mineraler og øke fleksibiliteten i kroppen.
Det har tradisjonelt blitt brukt av sjamaner og healere for å finne årsakene til sykdommer og for å få forbindelse med jordelementene, feene og devaene.
Denne stenen hjelper deg til å finne tilbake til hverdagslivets positivitet og glede. Det gir balanse og muligheten for vekst og nye muligheter legges til grunn.
Bær denne stenen som en amulett når du ønsker å forandre livet ditt. Valget er tatt og amuletten minner deg på at du er på vei til målet ditt.

Farge: Fra lys grønn til mørk grønn(krominnholdet avgjør)
Hardhet: 2-2,5 (10 er maks, Diamant har 10)
Funnsteder: Det er mest funnet i Brasil, India, Russland.

RUBIN MED FUCHSITT

Rubin m/ Fuchsitt er et naturlig forekommende mineral av Fuchsitt og Rubin. Rubin er en variant av korund, mens Fuchsitt er en krombasert glimmer. Denne kombinasjonen av steiner ble bare nylig oppdaget og finnes bare i Sør-India. Energiene fra Rubin Fuchsitt gir sterk følelsesmessig støtte og selvrefleksjon i vanskelige tider. Rubin, som tilbyr uendelig mot og styrke, kombinert med de avslappende og nærende vibrasjonene på Fuchsitt, vil kjennes umiddelbart. Denne krystallen vil begynne å arbeide for å helbrede din emosjonelle kropp og lindre all vekten som vi bærer på hjertene våre på grunn av traumer. Ruby selv vil hjelpe til med å gi styrke og tillit til deg selv, noe som folk sliter med daglig.

Tekst er hentet fra Wikipedia, mystica.no og faglitteratur