Obsidian Snøfnugg

Avbalanserer kroppen og renser sinnet, og hjelper oss med å gi slipp på de følelser som holder oss tilbake. God ved meditasjon og til skape sinnsro, og løser opp sinne og bitterhet som vi holder tilbake. Får oss til å se uheldige mønster og bidrar til å skape nye, positive og forbedrede mønster. Opprydding og nytt liv.

Snøfnugg Obsidian som perle-armbånd i mystica.no

Krystall utøvere tror at snøfnugg obsidian lar dem se de mørke og ubehagelige sidene av deres egen natur, og bringer dem tilbake til helhet. En mønstret stein, det antas å hjelpe brukere å se mønstre i deres egne tanker og atferd. Det antas også at dette materialet løser opp sjokk, frykt og traumer, og løser opp både fysiske og følelsesmessige smerter. Som en himmel full av vakre snøfnugg, gjenoppretter snøfnugg obsidian noe: en dyp, vedvarende følelse av beskyttelse og ærbødighet.
Snøfnugg obsidian er tilknyttet base- og kronechakraene. Det antas å drive ut demoner og legemliggjøre både yin- og yang-prinsipper.
Videre regnes Snøfnugg Obsidian som en jordingsstein. Det driver et individ mot enhver drøm eller visjon uten å kompromittere godheten i ens hjerte.

Når protogene silikamineraler krystalliserer seg i sort obsidian, dannes den populære steinen Obsidian Snøfnugg. Det hvite kalles Cristobalite. Grønne, blå og rødlige steiner (gjennomsiktig) er svært sjeldne. Obsidian kan aldri forme krystaller. Alle Obsidian typer er naturlig vulkansk glass og har en hardhet på 5-6, litt mindre enn kvarts(så kvarts kan ripe opp Obsidian..) Obsidian blir funnet der det har vært vulkansk aktivitet. Men vær forsiktig hvis du brekker opp Obsidian da kanter kan være sylskarpe.. En perfekt Obsidan kant er mer skarp enn en den skarpeste stålkniven.
Bruk heller ikke teflon-skrubb på disse steinene. Da oppstår det riper. Unngå også oppvarming eller mekanisk berøring. Stenen kan ekspandere av dette.

Vakker snøfnugg kvalitet i særdeles god kvalitet

Dette naturlig forekommende vulkanske glasset dannes når felsisk lava ekstrudert fra en vulkan avkjøles uten krystallvekst. Denne glassformen forvandles senere til en stein, med solstråleformede sfærlittinneslutninger som dannes i steinen.
Snøfnuggobsidian finnes over hele verden, inkludert forekomster i Italia, Skottland, USA og andre steder rundt om i verden med historiske vulkanutbrudd.

Tekst er hentet fra Mystica, Wikipedia og faglitteratur