Hvilken type yogamatte trenger du?

yogamatte treningsmatte yogautstyr lotus design miint tpe pilates ullmatte sklisikker alternativ nettbutikk

Skal du snart kjøpe en yogamatte?
Alle som liker å kjøpe sklisikre og myke yogamatter står overfor et stort utvalg som noen ganger er overveldende. Heretter vil vi gi deg en grov undersøkelse av de forskjellige typene yogamatter, som du kan finne i vår nettbutikk.
Vi fører Lotus Design og de har alle typer yogamatter.
Du kan velge mellom et utvalg forskjellige typer for alle vanlige yogastiler som Bikram yoga, Lyengar yoga, Asthanga yoga, Hatha Yoga, Hot Yoga m.m.

Uansett om du bare starter, eller om du allerede er en opplevelsesyogi eller yogini, gjennom oss kan du kjøpe yogamatter du leter etter, i beste Lotus Design-kvalitet. Fordi vi vet, for at yogapraksisen skal være sunn og hyggelig, er valget av riktig yogamatte avgjørende. Vi vil gjerne hjelpe deg med det.

«Trend» yogamatte: perfekt for nybegynnere
Yogamatten “Trend” er også beskrevet som ECO PVC og er blant de mest basale og sklisikre yogamatter til en attraktiv pris. Denne slitesterke yogamatten er også perfekt for yogaviderekommende. Den er laget av PVC, har en lettere ruglete struktur, er tøybar og tosidig brukbar. Denne matten er preget av bemerkelsesverdig gode dempingsegenskaper. Ut av en rekke forskjellige farger og to tykkelser, kan du kjøpe disse fine budsjettmattene i mystica.no.
Spesiell vakker er vår trykte versjon med mandalamønster. Dette eksepsjonelle designet gir yogamatten din et snev av eksklusivitet, og det er en ekte blikkfang i hvert yogastudio. For transport og oppbevaring av våre PVC yogamatter anbefaler vi en av yogabagger, som du finner i forskjellige versjoner under kategorien Yogabag i vår Lotus Design seksjon i mystica.no.

økotex yogamatte yoga matte yoga utstyr tilbehør pvc gummi jute ullmatte sklisikkert billig kvalitet lotus design
Øko-Tex matter

“Øko-Tex” yogamatte
Ideell for avanserte yogier.
Yogamatten vår i Øko-Tex kvalitet er en ganske slitesterk yogamatte av høy kvalitet. Yogamatter av denne klassen er en uunnværlig del av yogautstyret til hvert ytterstudio med høy ytelse. Det absolutte solide PVC-materialet i denne matten er spesielt egnet for mer intense yogastiler – som Iyengar og Ashtanga – der yogamatten er spesielt anstrengt. Du finner disse kvalitets yogamattene i mystica.no i forskjellige størrelser, tykkelser og farger. Denne ekstremt langvarige matten har Oeko-Tex 100-etiketten. Så du kan være sikker på at du ikke får hudirritasjoner selv under svette yogaøvelser. Hvis du er ute etter en matte som oppfyller de høyeste krav, kan du trygt kjøpe denne yogamatten.

«TPE» yogamatte – miljøvennlig og for avanserte yogautøvere

Yogamatten vår TPE er laget av biologisk nedbrytbart materiale. Disse yogamattene er preget av deres utmerkede produktegenskaper, som er verdsatt av mange yogautøvere – nemlig de er myke og spesielt skrensende. Ytterligere et pluss, yogamatten er tofarget og kan brukes på begge sider. Overflaten på disse yogamattene er litt mer følsom sammenlignet med andre av våre yogamatter. Derfor anbefaler vi generelt å ikke bruke disse TPE-yogamattene til mer intensive yogastiler som materialet er veldig stresset over. Leter du etter en yogamatte med spesielt behagelig følelse og attraktivt utseende, vil du være fornøyd med å kjøpe denne yogamatte

Lotus Eco-Grip – en ekte «Rolls Royce» blant yogamatter
Våre yogamatter laget av naturgummi er et perfekt eksempel for kompatibilitet med de høyeste krav til funksjonalitet og miljømessig bærekraft i produksjonen av yogamatter. Vi er glade for å kunne tilby denne yogamatten av høy kvalitet i beste studiokvalitet.
Overflaten, myk og behagelig å berøre, er preget av høy sklisikkerhet. På den måten, selv når du utfører ambisiøse yoga-asanas, vil du alltid ha et godt ståsted og grep. Mer om de eksepsjonelle funksjonene og den forseggjorte fremstillingen av denne yogamatten med naturlig gummi, kan du finne i den respektive mer detaljerte artikkelbeskrivelsen. Hvis du er ute etter en matte med både høy ytelse og miljøvennlig materiale, anbefaler vi å kjøpe denne yogamatten.

lammeullsmatte ullmatte wool lotus design yogautstyr yogis alternativ butikk norsk billig kvalitet utvalg
Lammeullsmatten er veldig populær i mystica


“Yogamatte Lammeull” – for myke yogastiler
Hvis du elsker myke yogastiler, vil du kanskje også kjøpe vår nye lammeullsmatte som yogamatte. I vår produktportefølje finner du denne vakre naturlige matten av høy kvalitet i stor størrelse. Yogamatten bemerkelsesverdige egenskaper på grunn av deres naturlige materiale. De kan brukes både som sklisikker støtte og myk og behagelig polstring, som beskytter deg mot stigende kulde fra gulvet i avslappingsfasen av yogapraksisen din. Denne absolutte høykvalitets Yogamatten til utførelse har en overflate av ren ny ull, fra levende sauer. Nedsiden er laget av sklisikker resistent latexbelegg. For denne nye ullyogamatten kan du finne den passende yogabagen i mystica.no. På denne måten er din nye ullyogamatte godt beskyttet på vei til yogastudioet som hjemme. Hvis du er en fan av naturlige materialer og mer myke yogastiler, anbefaler vi deg denne yogamatten.

Lotus Design yogamatter: kvalitet og bærekraft

yoga utstyr tilbehør hjelpemiddel blokk yogabelte yoga belte yogablokk meditasjonspute bolster yogapute mystica nettbutikk
Alt innen yoga fra Lotus Design. Mystica.no fører alt av Lotus sine produkter