Aragonitt Blå

Halvslipt Aragonitt Blå i mystica.no

Aragonitt er nært «beslektet» til Kalsitt. Aragonitt brukes for å holde Ph-verdien i akvarier på et normalt nivå. Kalsitt er en slags jordisk byggesten. Den kan også biologisk bli dannet i Mollusk skjell, bl.a. Blåskjell og Abalone skjell.
Denne edelstenen er vanligvis fargeløs eller hvit i farge. Det er imidlertid aragonittiske steiner som har dempet nyanser av blå, grønn, brun, oransje, gul og rød. Det ble oppdaget i 1978 i Aragon-elven i Spania, og derav navnet sitt.
Les mer om Aragonitt generelt her: Aragonitt | Naturskatt (sagamesser.no)

Det sies at den hjelper med mange typer helbredelse. Dette skyldes at krystallhealere tror at det har evnen til å heve vibrasjonsenergier i kroppen som en helhet. Blå Aragonitt har de beroligende fargene til et rolig hav. Fargen kan være mer subtil, og lener seg inn i den vaskede skjønnheten i pastell. Som du kan forestille deg, spiller dette vakre utseendet en rolle i dens forskjellige betydninger.
Dette er håpets stein og det i mange nivåer. Alt fra hverdagslige håp til viktige livsendringer, som f.eks sår fra fortiden som trenger aksept og forståelse før man kan gå videre.
Det kan også hjelpe med å lindre stress. Hvis du kommuniserer med åndelige guider, kan energien til denne steinen hjelpe deg med å kommunisere med mer nøyaktighet. Når du kommuniserer med ånden, vil det tillate deg å være mye roligere og mer avslappet. Det hjelper også med å håndtere disse opplevelsene uten stress og så rolig som mulig. Dette er så gunstig for deg hvis du jobber i psykisk arbeid, akkurat som en tarotleser eller en instinktiv synsk leser.

Selv om Blå Aragonitt ble funnet for første gang ganske nylig i «steinhistorien», det finnes ikke historiske skrifter om den, er de viktigste forekomstene nå i Storbritannia, Marokko, Namibia, Spania, USA og Kina.

Hardhet: 3,5-4(vær forsiktig med kniv)
Vibrasjon: 9

Tekst er hentet fra Mystica, Wikipedia og faglitteratur