Ametrin

Ametrin anheng i mystica.no

Ametrin er en naturlig blanding av ametyst og citrin. Denne harmoniske kombinasjonen balanserer maskuline og feminine energier samtidig som den justerer de fysiske og åndelige rikene. Ved å aktivere kronechakraet øker Ametrin åndelig bevissthet for å motta guddommelig veiledning. Med denne nyvunne opplysningen gir den klare og avgjørende handlinger for å forvandle livet ditt på en positiv måte.

Ny begynnelse, og stimulerer evnen å omsette erfaringer konstruktivt. Gir deg styrke i kraft av din viten. Fjerner utrygghet og hjelper med å gå rett vei. Virker balanserende, øker selvaksepten, og støtter ved forandringer. Fremmer hjelp fra åndelige veiledere, og likevekt.

Kan hjelpe deg med innsikt i det å oppdage gjentagende negative tanker om deg selv og starte en helende bearbeidelse av disse.

Legenden forteller at ametrin først ble introdusert til Europa av en Conquistadors gaver til den spanske dronningen på 1600-tallet, etter at han mottok en gruve i Bolivia som medgift da han giftet seg med en prinsesse fra den innfødte Ayoreos-stammen.

Ametrin som armbånd

Gjennomsiktig til halvgjennomsiktig krystall med en blanding av gule og bleke lilla farger. Fargen dannes av små temperatursvingninger som endrer oksidasjonen av jern. I den gule fargen er jernet oksidert, men i den lilla fargen er jernet ikke oksidert.

Funnsted: Bolivia, Brasil, Paraguay & Andesfjellene
Hardhet: 7
Strekfarge: Hvit
Syn: trystine, bolivianite

Tekst hentet fra Wikipedia, faglitteratur og Mystica.no