Lepidolitt

Lepidolitt som slipt stein i mystica.no

Steinen som innheholder naturlig Litium….

Lepidolitt beskytter deg mot ytre påvirkninger og hjelper deg å bevare din egen plass i folkemengdene. det gir ro og indre ro.
Den har myke pleieenergier som kobles til ditt indre vesen for å hjelpe deg med å elske deg selv.
Denne steinen oppmuntrer til følelser av uavhengighet fra alle former for behov.

Det hjelper å overvinne følelser som begrenser deg fra å gjøre det du virkelig vil i livet.
Lepidolitt åpner og frigjør smerte og lidelse lag for lag. Denne steinen letter ro, aksept, tillit. Det heler frykt ved sin kilde i dette eller tidligere liv.

Lepidolitt hjelper deg med å finne et sterkt emosjonelt senter, som ikke påvirkes av dramaene og hendelsene i din eksterne opplevelse. Det hjelper med å balansere følelsene og forhindrer ekstreme følelsesmessige skift. Det er en utmerket stein for de med overdreven bekymring eller frykt.

Perle-armbånd av Lepidolitt

Chakra: Alle

Kombinasjon for følelsen uro: Bruk Lepidolitt sammen med Akvamarin

Disse steinene har kraftige metafysiske egenskaper, med en utmerket vibrasjon som vil hjelpe deg å få en sterkere kontakt med dine guider og vesener i de høyere rikene.

Lepidolitt er anerkjent som «forvandlingens stein». Det hjelper til med å gjenopprette og frigjøre forskjellige dype psykologiske og atferdsmønstre ved å introdusere en flytende endringsprosess. Det innleder emosjonell helbredelse med sårt tiltrengt ømhet samtidig som den reduserer depressive tendenser og stressende følelser.

Hardhet: 2,5-3,5(skjør altså)

Tilhører Mica-gruppen og navnet Lepidolitt kommer av det det greske ordet «lepidos» som betyr skala, på grunn av dets skarpe kanter og røffe utseende.

Steinen inneholder også mangan, som produserer sine blendende nyanser av lilla, lys lavendel og rosa. Noen prøver er funnet som er fargeløse eller gul-gull, men de er sjeldne. Lepidolitt finnes over hele verden, men de største forekomstene er fra Australia, Madagaskar, India, Brasil og USA.