Agat Crazy Lace

Slipte steiner av Agat Crazy Lace i Mystica.no

Agat Crazy Lace er et veldig godt navn til denne steintypen:) Den er fullstendig variert i båndlag og farger. Og den er selvfølgelig innom mange Agat-varianter hvis du kikker nærmere på noen få. I redaksjonen her ble det forespeilet at geologene ble litt «gale»
av å skulle stadfeste denne typen:)
Er du «morroklumpen» i gjengen eller familien, så passer denne steinen godt til deg.
Dette er Lattersteinen (stone of laughter) og steinen kommer i grå, krem, rød og brun med lag av brunt, rosa, hvitt, rødt, gult i virvler og bånd, vrir og snur.
Den skal minne oss om livlig barndom og sette pris på verdens vakre underverk. Det oppmuntrer til verdsettelse av livet, ungdommelige møter, livlighet og mental smidighet. Crazy Lace Agate stimulerer sinnet, løfter humøret og gir rett og slett»good vibes». Crazy Lace Agate minner oss om at vi har evnen til å forandre og forme tankene våre, og forandre fremtiden. En skikkelig positiv stein altså:)

Det er ikke en stein for beskyttelse, men for støtte og oppmuntring, den løfter tankene og fremmer optimisme. Dens elegante design, i tilfeldige blondemønstre, skaper en sirkulær strøm av energi som stimulerer sinnet og holdningen.

Positive vibrasjoner i krystallen er svært effektive for å eliminere pessimisme. Du kan gi eieren din et mer optimistisk syn på livet. Lavenergi er et kjennetegn på agater, men dette betyr ikke at energien er svak. Denne krystallen vibrerer ved lav hastighet samtidig som den drar nytte av betydelig kraft.

Navnet Agata(e) kommer fra Achates-elven på Sicilia, hvor agatene ble oppdaget med gjenstander fra det neolittiske folket, og de første egypterne brukte dem før 3000 f.Kr. Disse steinene ble også brukt i smykker i det gamle India.

Hardhet: 6,5-7
Andre navn: Mexican Lace
Funnsted: Chihuahua, Mexico. 
Chakra: Tredje øye, rot, sakral og solar plexus
Element: Jord