Orgonitt

Eng: Orgone

Orgonitt orgone sten krystall polert sten norsk nettbutikk kjøp
Orgonitt anheng

Orgone betyr livsenergi (chi, eter eller prana). Orgonite er en sammensetning av krystall, harpiks og metall. Det beskytter mot skadelig (elektromagnetisk) stråling og annen energiforurensning.

Orgonitt har en generell avslappende effekt og fremmer fysisk og åndelig helse. * Den orgonite anhenget er laget for å balansere energifeltet ditt (aura). Ved å bruke f.eks et anheng av Orgonitt kan du bli roligere, oppleve mindre stress og holde energi fra andre mennesker unna. Anhenget kan brukes i lommen eller under puten, så lenge det holder kontakten med auraen din. For å aktivere det orgonite anhenget, hold den minst 20 sekunder i hendene.

Siden begynnelsen av det nye årtusenet har Orgonitt blitt et populært energiverktøy i helhetlige og helbredende sirkler. DET SKAPER en kraftig helbredende effekt ved å balansere de elektromagnetiske energiene i vårt miljø.

Wilhelm Reich, en østerriksk psykoanalytiker, utviklet «Orgone» teorien på 1930-tallet. Etter mange eksperimenter foreslo han at bioenergisk livskraft eksisterte som animerte vårt miljø. Hans ide var ikke unik – om at en usynlig energi omkringet den materielle verden – kalt Chi på kinesisk, Prana i det indiske systemet, Mana av polyneserne, og mange andre navn på tvers av planeten. Han mente det fantes en positiv orgone og en negativ orgone( ifølge kineserne en blokkering) Reich utviklet flere «anretninger» som skulle øke den positive energien som han også mente gjorde at plantene vokste fortere.

Nå skal ikke vi ta hele historien til Wilhelm Reich, den er omfattende, men vi oppfordrer leserne til å finne mer stoff om han på internett. Hans ide ble i alle fall meget aktuell lenge etter hans død. Da kom det elektroniske stresset.. Og Reich Orgone teori ble aktuell for å øke vår positive energifelt( orgon, chi, prana osv)

Orgonitt pendel orgone elekstrostress elektrostøy norsk nettbutikk mystica emf
Orgonitt pendel

Link til Orgonitt produkter i mystica.no: https://www.mystica.no/categories/orgone

Mobiltelefoner og wifi, smarte strømmålere(tilsvarer 160 mobiltelefoner!) m.m. har blitt en del av det moderne liv og mengden digitale frekvenser som sendes i luften. Trenden er bare akselerert med nye bekvemmeligheter som Apple Watch setter sendere direkte på kroppen vår. Og med informasjonseksplosjonen, nivået på kunstige frekvenser i vårt miljø. Allerede kan man dokumentere at folk kan bli syke av dette. Bl.a. hodepine, dårligere immunforsvar, stress, insomnia og noen mener t.o.m. kreft.

BESKYTT DEG MOT DET ELEKTRONISKE STRESSET

Heldigvis har vi en løsning for det elektroniske stresset vi møter hver dag – Orgonitt av anheng, sten, pendel, pyramide m.m.. Dens enkle kombinasjon av harpiks, metall og kvarts krystall balanserer de elektriske signalene rundt kroppen og gjenoppretter harmoni i vårt miljø.

Det virker nesten for enkelt at en kombinasjon av harpiks, metall og kvarts krystall kan være svaret på å gjenopprette vår helse og miljø – men over to tiår har rapportene vært konsekvent positive. Noen ofte rapporterte effekter av Orgonitt: Bedre søvn, økt humør, Økt utholdenhet, levende drømmer og ikke EMF-plaget(elektrostøy)

NB: Man kan ikke dokumentere disse påstandene 100% og Orgonitt er ikke akseptert av skolemedisinen. Det vi vet er at stadig flere mennesker blir berørt av elektronisk støy og en del av disse har begynt å bruke Orgonitt.

Link til Orgonitt produkter i mystica.no : https://www.mystica.no/categories/orgone