Aventurin Oransje

Vakre Aventurin Oransje i mystica.no

Aventurin Oransje er med 3 ord: Vitaliserende, balanserende og manifesterende.

Her kommer litt mer:)
Steinen som kan di deg det løftet du trenger for å gutse på i nye og ukjente farvann. Da steinen symboliserer for deg at du har kraften, motet og vitaliteten til å ta neste store steg i ditt liv. Enten det gjelder karriere eller kjærlighetsliv f.eks.

Hva er det du ønsker i livet nå? Manifester denne tanken mens du gnir på steinen. Ta med deg steinen i bukselomma di f.eks og hver gang du kjenner på steinen, tenk på tanken igjen. Ikke tro at dette skjer over natten, dette er en møysommelig prosess og noen ganger må man ta 1 skritt tilbake før to nye skritt frem igjen. Steinen vil bli med deg på en reise i deg selv og motivere deg til endring.

Da den kan minske både bitterhet, vrede og stress, vil steinen påminne deg om nettopp tålmodighet, godta nedturer og «tilbakeslag», og heller få deg til å fokusere på de bittesmå endringene som oppstår akkurat NÅ. Hvis du ikke selv ser disse bittesmå positiviteter i livet, få da gjerne hjelp av en venn eller venninne til å se nettopp det.
The Whisper Stone vil minne deg om ditt mål.
Lykke til:)

LITT GEOLOGI
Aventurin Oransje er en del av Aventurin-familien og er en kvarts-variasjon(Silica)
Særpreget til Aventurin Oranje, grunnet fargen spesielt, skyldes bittesmå inklusjoner av Goethitt og Hematitt. Hvis du ser litt «Glimmer» eller at den glitrer litt når du vender på den, er det bittesmå inklusjoner av Mica(kråkesølv). Man kan ikke se dette glitteret på alle steinene, men aventurescence blir det kalt hvis så inntrer.
Alle Aventurin steiner har lite cracks og innsynkninger, så steinen er meget populær til smykker. Aventurin Grønn er mest vanlig blant Aventurin-steinene.

Aventurin Oransje Hjerte Anheng

Funnsted: India og Brasil er de store funnstedene, men kan finnes overalt i Verden.
Chakra: Solar Plexus & Rot
Hardhet: 6,5-7(Mohs skala, litt mykere enn f.eks Bergkrystall) Men hard uansett og riper på steinen er sjelden.

Tekst er er hentet fra Mystica og faglitteratur på nett.