Lingam – Hellig stein

Guds nærvær. Stenen for sensualitet, trening og JEGets harmoni.
De har sterke metafysiske egenskaper da de bærer mye energi.

SHIVA LINGAM STEN STEIN HELLIG SENSUALITET POLERT EGENSKAP HEALING BRUK KJØPE HVOR NORSK BUTIKK
Shiva Lingam steiner i mystica.no

Shiva Lingam-steinen er en hellig stein fra både eldgamle og moderne verdener. De finnes i Narmada-elven i Onkar Mandhata, et av de syv hellige stedene i India.
Disse steinene er laget av kryptokrystallinsk kvarts, og legenden forteller at de ble dannet da en meteoritt falt til jorden for flere millioner år siden. Den naturlige bevegelsen av elven antas å bidra til å skape eggene eller den ovale formen til steinene. De er bare samlet på en dag hvert år og er håndpolert for å gi dem en glatt og skinnende overflate. Lingam steiner sies å ha en av de høyeste frekvens vibrasjonsrater for alle steinene på jorden. De utstråler en vibrasjon som vil rense det hellige rommet ditt.
Formen på steinen representerer mannlig energi (kunnskap) og markeringene, som skiller seg veldig fra stein til stein, representerer kvinnelig energi (Visdom). Shiva Lingam representerer harmoni og balanse og letter foreningen av motsetninger, som maskulin og feminin eller kropp og sjel. Det er utmerket for seksuell helbredelse.

Denne steinen har jernoksidforekomster i seg og den er en blanding av agat, basalt og Jaspis. Fargen på denne steinen er primært grå eller lysebrun med brunrøde flekker, striper eller ringer i hele. Ingen to Shiva Lingam-steiner er like, hver og en er unik. Det mest definerende kjennetegnet ved Shiva Lingam er dens glatte eggform som altså er dannet fra naturlig tumbling i elven Narmada.

Shiva Lingams representerer begynnelsen på all skapelse og er fysiske manifestasjoner av guddommelige mannlige og kvinnelige energier. De legemliggjør de maskuline energiene gjennom sine solide ovale former og de feminine gjennom sine mange unike mønstre. Det er gjennom denne formasjonen de er i stand til å knytte seg til skapelseskraften, akkurat som mennesker fysisk kan føde nytt liv gjennom forbindelse av de mannlige og kvinnelige kroppene. Shiva Lingam hjelper til med å forstå polare energier som mann / kvinne, lys / mørk og åndelig / fysisk slik at man kan se den ene enhetens kraft fra Gud som eksisterer bak dem. Dette hjelper en til å helbrede og bringe hver polaritet sammen i jeget, slik at de kan fungere i harmoni, bringe en til en tilstand av selvaksept og aksept av forskjellene i andre og i hele skapelsen.

Shiva Lingam oppfordrer deg til å se det unike ved deg selv, og åndelig, til å se at hver og en av dere er en del av helheten, men at du likevel er separate individer i helheten.
Dette skaper en bestemt type resonans innenfor feltet for ren potensialitet, som skaper alt det som er. De hjelper deg å innstille deg på dette energifeltet som omfatter det guddommelige sinn.

shiva lingam hellig stein pendel egenskap healing bruke hvor kjøpe billig norsk butikk nettbutikk
Lingam steinpendel i mystica.no

Kronechakraet er relatert til åndelig vekst, og det er her vi kobler oss til Det høyere selv, og denne steinen oppmuntrer til din direkte forbindelse til det høyere selvet. Dette hjelper deg å ta kontakt med helligheten som steinen har båret i århundrer. Kvartset som støtter disse steinene gir gjenklang fra denne hellige energien, via det universelle sinnet til alle som bruker dem.

De bærer energien i seg for å aktivere kundalini-energien og begynner prosessen med å vekke kundalini.

Tekst er hentet fra mystica.no og faglitteratur