Mokaitt

Den helbredende stenen fra Mooka Creek i Australia. Mooka betyr rennende vann..
Tidligere trodde man denne stenen hjalp mot aldring…
Aboriginene mente denne var en kraftig healingstein..

Engelsk: Mookaite
Syn: Mokaitt – Mook Jasper

Verdsett deg selv. Kan gi deg mot og utholdenhet. Lytt til kroppen din – hva trenger den?
Mookaite er en australsk jaspis, en jordisk skjønnhet med en blanding av rød og gul energi. Den har en forfriskende frekvens av styrke og vitalitet, og øker livskraften i den fysiske kroppen.

mokait mokaitt mookaite tromlet sten hjerte smykke krystaller edelsten kjøp hvor egenskap betydning healing chakra angst
Mokaitt formet som hjerte i mystica

Mokaitt er en australsk jaspis som kommer fra Mooka Creek i Kennedy Ranges of Western Australia. Det er en variant av Chalcedony, som er et mikrokrystallinsk type av kvarts.
På det tradisjonelle aboriginalspråket betyr ordet mooka «rennende vann», og det gjelder også de mange kildene som går inn i Mooka-området. Mokait kan skryte av en dristig og jordisk eleganse som kan fange øyet og la deg fange. Det er en populær edelstein over hele verden på grunn av sine mange helbredende egenskaper. Og selvfølgelig er det fantastisk og unik skjønnhet!

Mokaitt er en kraftig helbredende stein som bidrar til å gi stabilitet til ens livssyn, og bidrar til å ta de riktige beslutninger basert på objektiv kunnskap. Mokaitt forbinder en til jordens energier, noe som gir en dypere tilkobling til åndens evige instinkt i menneskelig form. Å arbeide med Mokaitt under meditasjon kan bidra til å forbinde med forfedres ånder, noe som gir en intuitiv forståelse av åndens naturlige utvikling.

Mokaitt er en pleiende stein som støtter og opprettholder deg under stressetider. Det gir fred og følelse av helhet. Mokait hjelper oss med beslutningstaking, spesielt når vi har en vanskelig tid. Det oppmuntrer allsidighet og hjelper oss til å akseptere endring. Mokaitt gir oss følelsesmessig vekst. Det hjelper oss å oppdage alle muligheter i en situasjon og å velge den rette. Mokaitt gir et beskyttende skjold mot negative eller farlige situasjoner, eliminerer og blokkerer uønskede påvirkninger og distraksjoner, og avslører hva som er skjult. Mokaitt fremmer energi og nye ideer, hjelper oss med å få entusiasme, gi vennlighet til oss selv og andre. Mokaitt hjelper med å kontakte de som har gått videre.

mokait mookaite mokaitt armbånd bracelet edelsten smykke mineral krystaller sten egenskap betydning healing chakra kjøp nær deg mystica
Mokait armbånd i mystica

Fargene på Mokaitt steiner er overveiende farget gul, sennep, hvit, brun, rød og nyanser av rosa og lilla. De fleste er en blanding av noen få farger, og ofte i striper med veldig jordiske nyanser i mange stykker.

Disse steinene har blitt brukt av det australske urbefolkningen som en helbredende stein lenge før oppdagelsesreisende ankom Australia. Disse vakre krystallenes metafysiske egenskaper kan hjelpe deg når du tar beslutninger, og deres vibrasjon kan hjelpe deg med å bestemme hvilken vei du skal ta i livet. Denne steinen er i kvartsfamilien, som mange typer jaspis er, og disse krystallene er en ofte interessant blanding av forskjellige nyanser, med en slags marmorert effekt eller striper gjennom mange eksemplarer.

EN STEN MOT ALDRING
Stenen som hjelper deg til å tenke at du er ung..
En del av grunnen til at kroppen dins fysiske alder, er relatert til din holdning til aldring, og din tro på at det er uunngåelig. Selv om dette er sant til en viss grad, svarer din fysiske kropp på din måte å tenke på, og jo mer du tror på aldringsprosessen, jo mer blir du fysisk eldre. Hold deg ung ved å trene og spise sunt og hjelp hjernen til å tro det samme…Denne stenen minner deg på det.

mokait mooka mokaite mokaitt edelsten jaspis jasper krystaller sten mineral egenskap healing chakra betydning åndelig helbredende stein kjøp nær deg butikk
Vakre Mokaitt hjerter i mystica.no

I vår nettbutikk www.mystica.no tar vi inn daglig nye steiner og former. Vi har nå snart 400 forskjellige steintyper. Mokait fås som tromlet sten, engel, hjertesmykke, armbånd m.m.