Kalsedon Cherry Blossom

Syn: Kalsedon Kirsebær Blomst

Kalsedon Cherry Blossom i Mystica.no


Kalsedon generelt er en kvartsvariant med mange ulike farger… Flere kjente steiner, som f.eks onyx og Karneol, er Kalsedon varianter. Kalsedon har en voksaktig glans, og kan være halvtransparent eller gjennomskinnelig. Det kan antas et bredt spekter av farger, men de som oftest sees er hvit til grå, gråblå eller en nyanse av brun som spenner fra blek til nesten svart.
Kalsedon Cherry Blossom skiller seg ut blant Kalsedon variantene, er sjelden, og er en vakker sten rett og slett.
Som med mange nyoppdagede mineraler, ser det ut til at kirsebærblomst har dukket opp akkurat når verden trenger det mest. Det er generelt varmende, beroligende og nærende, og er ekstremt beroligende.
Kalsedon Cherry Blossom har hjertefokus av rosa kalsedon, men energien er mer punchier, og den påvirker alle chakraer til en viss grad, og renser ubehag og blokkeringer. Dette gjelder særlig Solar Plexus, der den løser opp sinne, frykt og spenning som ofte holdes der.
Det etterlater brukeren en generell følelse av balanse og følelsen av at alt er som det skal være. Kirsebærblomst kan hjelpe oss å fokusere på detaljene i et prosjekt eller situasjon og samtidig stå tilbake for å se hele bildet.Det er dessverre ikke særlig mer informasjon om Kalsedon Cherry Blossom. Den er ganske så nyoppdaget. Det er mye info om Agat Cherry Blossom, men selv om Agat tilhører Kalsedon familien, er det visse forskjeller. Vi antar at «markedet» lar seg forvirre litt og blander disse 2 steinene som ligner på hverandre.

Tekst er hentet fra Mystica, Wikipedia og faglitteratur

På større generatorer må man forvente en del utvendig cracks og innsynkninger