Amegreen

3 kvarts samlet i en sten:) En unik stein rett og slett. Og en sjelden stein i naturen.

Amegreen i mystica.no

Amegreen forener 3 kvarts-steiner og det er en sjeldenhet: Ametyst, Prasiolitt og hvit kvarts er representert i steinen. Nærmest en Phantom stein av alle på denne størrelsen.

De har en behagelig beroligende energi og en balanserende vibrasjon.

Bruk i meditasjon for å koble til de høyere rikene og bringe hvitt lys ned gjennom kroppen til hjertet.

De er vakre steiner som er en kombinasjon av tre typer kvartskrystall.

Disse krystallene inneholder altså en blanding av ametyst, prasiolitt og hvit kvarts(Melkekvarts el. Bergkrystall), en kraftig blanding av noen av de kraftigste kvartskrystallene.
De amegrønne steinene finnes i Afrika, i et bestemt område hvor både prasiolitten og ametystkrystallene sees i kombinasjon med den hvite kvartsen. I noen av steinene er det ganske vanskelig å se de unike fargene, mens andre ikke har de tilsynelatende fargebåndene, men likevel viser sammensmeltede farger av forskjellige typer kvarts.

Den grønne ametysten eller amegrønne energien kan vibrere i kraftchakraet eller solar plexus chakraet, for å aktivere viljen. Dette kan styrke viljestyrken og inspirere til handling, siden dette chakraet er et sett med personlig kraft. Alle kvartskrystallene er kraftige energiforsterkere.
Ha den gjerne sammen med andre kvartssteiner for å øke kraften. F.eks Bergkrystall, Røykkvarts, Ametrin, Ametyst, Rosenkvarts etc.

Du kan også bruke denne steinen i daglig meditasjon. Steinen kan medvirke til å skape en dyp avslappet stillhet, som hjelper deg i kommunikasjon med ånden. Hold steinen godt i hånden din og la deg bli veiledet med og av den guddommelige kjærligheten.