Opal Dendritt

Opaler kan ha fra 3% til 21% vanninnhold. Noen sjeldne opaler kan inneholde tre, bein, fisk og slangehoder.. Opal er ikke en mineral, men en mineraloid. Denne steinen skal ikke stå i varmt sollys eller varmes opp. Da kan den sprekke. De aller dyreste opalene er iridescense, og da blir fargevalget vanskelig…(lek med farger – hva ser du?)

Ikke lett å stadfeste fargene i Opal Dendritt, men bildet ovenfor er Lilla Dendritt(innslag av lilla)

Tidligere liv – Sjamansteinen – Mitt sanne JEG – Transformering og Vekst – Relasjonsbygger – Åndelig oppvåkning – Mulighet – Yin Yang – Intuisjon


Mye kan sies om Opal Dendritt eller Mos Opal. Den har mange egenskaper.. Ta og kjenn på den og la din magefølelse kjenne hva steinen er til for deg. Om den er for deg i det hele tatt..

Blant enkelte krystallterapeuter brukes denne steinen til å dempe kraftige drømmer.
Ha 1 stein på hver sin side av hodeputen før du skal sove….

Chakra: Solar Plexus hovedsakelig, men kan brukes på alle chakraer

I underjordiske kamre fylt med grunnvann, samles silica som formes. Det kommer også til inklusjoner(f.eks mangan og jern). Disse inklusjonene kalles for Dendritt. Fra gammelt av, «Dendron» på gresk, kan det også bety «lik som tre». En del Opal Dendritt-steiner kan se ut som tre-landskap i miniatyr.

Opal Dendritt Sort i Mystica.no

Den er også overflodens stein, bidrar til å skape et fredelig miljø og oppmuntrer til å nyte hvert øyeblikk. Dendritt utdyper forbindelsen din til jorden og kan gi stabilitet i tider med strid eller forvirring.

Funnsteder: Australia, Mexico & USA
Farge: Mange, men hovedsakelig melkeaktig gulbrun, brun lilla, sort og hvit. I god blanding. Ingen er like…
Synonym: Mos Opal, Landskap Opal, Merlinite stone
Hardhet: 5,5-6(vært forsiktig, lar seg lett ripe opp av f.eks kvarts.)

Tekst hentet fra Mystica og faglitteratur