Opal Dendritt

Opaler kan ha fra 3% til 21% vanninnhold. Noen sjeldne opaler kan inneholde tre, bein, fisk og slangehoder.. Opal er ikke en mineral, men en mineraloid. Denne steinen skal ikke stå i varmt sollys eller varmes opp. Da kan den sprekke. De aller dyreste opalene er iridescense, og da blir fargevalget vanskelig…(lek med farger – hva ser du?)

Ikke lett å stadfeste fargene i Opal Dendritt, men bildet ovenfor er Lilla Dendritt(innslag av lilla)

Tidligere liv – Sjamansteinen – Mitt sanne JEG – Transformering og Vekst – Relasjonsbygger – Åndelig oppvåkning – Mulighet – Yin Yang – Intuisjon

Mye kan sies om Opal Dendritt eller Mos Opal. Den har mange egenskaper.. Ta og kjenn på den og la din magefølelse kjenne hva steinen er til for deg. Om den er for deg i det hele tatt..

Chakra: Solar Plexus hovedsakelig, men kan brukes på alle chakraer

Relasjonssteinen’ bidrar til å skape og styrke samholdet innenfor relasjoner, samt å få forhold, eller kjære, venner eller arbeidsforhold, nærmere sammen. Opal er en mystisk stein med en spesielt merkbar, men forsiktig glitrende vibrasjonsrate.

I underjordiske kamre fylt med grunnvann, samles silica som formes. Det kommer også til inklusjoner(f.eks mangan og jern). Disse inklusjonene kalles for Dendritt. Fra gammelt av, kan det også bety «lik som tre». En del Opal Dendritt-steiner kan se ut som tre-landskap i miniatyr.

Opal Dendritt Sort i Mystica.no

Funnsteder: Australia, Mexico & USA
Farge: Mange, men hovedsakelig melkeaktig gulbrun, brun lilla, sort og hvit. I god blanding. Ingen er like…
Synonym: Mos Opal, Landskap Opal, Merlinite stone
Hardhet: 5,5-6(vært forsiktig, lar seg lett ripe opp av f.eks kvarts.)

Tekst hentet fra Mystica og faglitteratur