Kvarts Gyllen

Syn/engelsk: Golden Healer Quartz/Gold Quartz

En universell og empatisk healende energi og er meget anvendbar ved bruk av healing.
Kan gi deg tilgang til informasjon fra høyere åndelige nivåer.
Golden healer er en klar kvarts med gyldne og gule toner. Det hjelper å komme i kontakt med vår gyldne indre guddommelige energi. Dette er en fredelig, helbredende energi som fremmer ro og selvtillit. Det øker selvtilliten og selvsikkerheten, både i deg selv og i verden rundt deg. 

Gyllen Kvarts er en litt glemt kvarts, men blant de vakreste:)

Gyllen Kvarts, er en klar kvartskrystall som har naturlige inneslutninger av gyldne eller gule jernoksidmineraler. De vakre stripene av forskjellige nyanser av gullgitter kommer fra forvitring av jern over tid, og gir denne krystallen ubegrensede fraktaler av helbredende energi.

Vakre og sjeldne generatorer av Gyllen Kvarts i mystica.no

Gyllen Kvarts er den ultimate krystallen for å forbinde med universets helbredende gylne stråle, som gir renhet ved å koble sammen og rense chakrakroppen. Å helbrede ditt fysiske, mentale og auriske felt er mye mer håndgripelig når du bruker denne steinen. Visualisering av gylne solstråler og rent gulllys i meditasjon vil forsterke transformasjonen og utvidelsen av bevisstheten.
Gyllen Kvarts er en stein av overflod. Det oppmuntrer til kreativitet og overflod, ikke bare i ens profesjonelle liv, men i alle aspekter av ens liv. Det frigjør uro & frykt, styrker ens hukommelse og øker ens konsentrasjon og fokus. Det hjelper til med å tømme sinnet, og gjør det mulig for en å være mer besluttsom.
Denne steinen har de forsterkende egenskapene til bergkrystall, så vel som fordelene med helbredelse. På den annen side skyldes den gyldne fargen på denne steinen mest jernoksidene som er innelukket inne i steinen. De gylne stråleenergiene som Gyllen Kvarts har, kan symbolisere den guddommelige kreative ånden og kilden.

En stor fordel med Gyllen Kvarts er klarheten når det gjelder å ta en avgjørelse. Denne steinen er perfekt for folk som regelmessig arbeider med kompliserte oppgaver. Enten du lanserer en ny kreativ satsning eller jobber med et teknisk prosjekt, kan tilstedeværelsen av gylden healer-kvarts være ekstremt fordelaktig.

Denne stenen renses best i månelys. 2-3 timer holder. La den ikke bli våt.
Den kan også renses med smudging. Salvie eller Palo Santo f.eks.

Gyllen Kvarts fungerer meget godt alene, men sammen med f.eks Granat, Citrin eller Labradoritt, kan man få livaktige drømmer som man husker godt når man våkner.

Hvorfor blir steinen kalt «Golden Healer»?
Det er fordi krystall terapeuter ser på denne steinen som en master healer.
Med veldig høy vibrasjon kan man få tilgang til den høyeste lysvibrasjonen som menneskekroppen din kan motta og opprettholde, øke kroppens frekvens for å løse opp og frigjøre blokker eller fremmede energier, fylle på på cellenivå og gjenopprette kroppens naturlige balanse og harmoni.

Hardhet: 7(en kniv skal ikke klare å lage riper i steinen)
Funnsteder: USA, Brasil, Pakistan, Madagaskar m.m.
Kan være delvis gjennomsiktig og ugjennomsiktig.

Tekst er hentet fra Mystica, Wikipedia og faglitteratur


Hjerteanheng av Gyllen Kvarts i mystica.no