Jaspis Drageblod

Dragonstone, Jaspis Vulkan… Kjært barn har mange navn..:) Men dette er uansett en meget vakker stein. En av våre favoritter. Epidott inklusjonen i steinen gjør denne spennende. Men ikke forveksle Jaspis Drageblod med Dragon Septarian(brun-sort)

Visste du at denne var meget populær som talisman i eldre dager? En beskytterstein.
Om det virket, vites ikke, men det å føle at man bærer på en livsbeskytter….

Jaspis Drageblod i mystica.no

Jaspis Drageblod løfter dine følelser og gir deg vitalitet og glede.

Denne stenen er veldig god i å gi deg personlig styrke. Den gir deg styrke og mot til å stå til ansikt med ting, som er problematiske for deg og hjelper deg med å få healet undertrykte følelsesmessige problemer.

Hvis du er en sjenert type, som har det vanskelige i sosiale sammenhenger, så vil den gi deg motet til å gå ut i sosiale sammenhenger.

8mm armbånd av Jaspis Drageblod

Denne krystalliniske kvartsen, blanding av Jaspis og Epidott, har mer egenskaper enn å bare minne om Drageøyne. I eldre dager ga datidens koner denne stenen som beskytterstein til sine menn som skulle ut å beskytte landsby og familie. Bare det å vite hvor man kunne finne denne steinen i naturen, var en stor gave.
Når den ble båret, ble det sagt å forhindre en enkelt dråpe av en krigers blod fra å falle på slagmarken. Jaspis Drageblod er ikke så utbredt som andre populære helbredende krystaller. Imidlertid gjør dens iøynefallende skjønnhet og sterke helbredende egenskaper den til en ettertraktet stein for samlere og helbredende utøvere over hele verden.

Som en helbredende stein oppmuntrer Jaspis Drageblod mot, vitalitet og utholdenhet. Hvis du går gjennom en komplisert tid i livet ditt, vil det gi deg fysisk, følelsesmessig, mental og åndelig støtte.

Denne unike steinen finnes bare i Australia, med sin grønne hud som representerer drageblod og rødt blod. Drageblodjaspis-betydningen vekker dragen i sin eier. Vår indre drage blir forsiktig dyttet for å gi tilgivelse og medfølelse til de rundt oss samtidig som den styrker den andre siden.

I moderne tid, istedenfor å krige og slåss, kan denne steinen gi deg boost i å nå dine livsmål. De kravene du har stilt til deg selv i livet, blir sterkt symbolisert gjennom denne steinen. En sterk reminder om å aldri gi opp. Fordi du vet hva du vil…

Tekst er hentet fra Mystica, Wikipedia og faglitteratur.

Jaspis Drageblod som anheng i mystica.no