Kalsitt Gul

Populære Kalsitt Gul som trommelstein i www.mystica.no

Gul Kalsitt er en utmerket åndelig tonic fordi den støtter sakral chakra, energisenteret som holder nøkkelen til kreativitet og seksualitet. Gul Kalsitt er en sterk energiøker fordi den beveger seg gjennom hele kroppen, noe som gjør den til en utmerket følgesvenn for å starte en ny reise eller et eventyr. Uansett vær, starter du dagen med litt solskinn når du har Gul Kalsitt, det gir deg all den ernæringen du trenger for å vibrere på høyeste frekvens.

Det er en stein som vil koble deg til dine egne åndsguider. Den ønsker å forbedre meditasjonen og stimulere høyere sinn. Den ønsker å forbedre din generelle fysiske energi på en mild måte og øke din styrke og vitalitet.
Det ønsker å helbrede din sorg og sorg, og det kan løfte deg ut av depresjonen din.

Da steinen kan bidra til energiøkning og positivitet, anbefaler vi å ha denne steinen i hånden din eller på kroppen din når du mediterer eller driver med lystbetonte aktiviteter.

Det er en kraftig energirensende forsterker. Energien til kalsitt renser og renser ut negativ energi fra stort sett hvor som helst, inkludert i deg.

Armbånd av Kalsitt Gul

Gamle egyptere satte pris på betydningen av gul kalsitt og arbeidet mye med steinen, Kalsittkrystaller kan også ha blitt brukt til navigering. Allerede på 1400-tallet ble det etablert steinbrudd på Island med store forekomster av Kalsitt. Ordet Kalsitt kommer fra det latinske navnet for lime, «Calx»

Kalsitt er en av de vanligste mineralene på jorden og den er en kalsiumkarbonat(CaCO3)
Den er tett knyttet opp til Aragonitt som har samme kjemiske formel.

Hardhet: 3-4 på mohs skala(skjør og ripbar og kan føles voksaktig ut)

Tekst er hentet fra Mystica, Wikipedia og faglitteratur på nett