Månestein Regnbue

Hvit spektrolilt. Symboliserer balanse. Kan lettliggjøre følelsesmessige spenninger og øke de positive sider av kreativitet og selvutfoldelse. Kan gjøre deg øm, gi ro og større oppmerksomhet til dine nærmeste.

Vakre Månestein Regnbue som også heter Hvit Spektrolitt

Månestein Regnbue sies å øke vår følsomhet for det feminine guddommelige, for å øke intuisjonen og åpne oss for våre psykiske gaver. Det oppmuntrer til håp og inspirasjon for å tillate oss å ønske, aspirere og flyte i harmoni med drømmene våre. Månestein sies å indusere avslappende søvn og hjelpe til med klare drømmer.
Dette er en Gudinnestein.. Månestein er assosiert med månen, tidevannet, femininiteten og underbevisstheten. Det hjelper til med å synkronisere rytmene til måneenergien til rytmene til en kvinnes kropp. Månestein Regnbue hjelper menn til å bli mer i harmoni med de feminine aspektene ved deres natur. Det stimulerer høyre side av hjernen for å oppmuntre til ikke-lineær tenkning og følelsesmessig balanse.

Månestein Regnbue er en stein med mye å by på. Den har blitt brukt av sivilisasjoner i tusenvis av år med den hensikt å gi beskyttelse og veiledning.

Se på Månestein Regnbue som en lykkestein. Som ledelyset til en fullmåne, sies det å beskytte reisende i ukjente miljøer og gi beskyttelse for å ta intelligente valg under dine bestrebelser.

Gamle romere trodde at månesteiner absorberte månens stråler. I det spesifikke tilfellet med regnbuemånesteiner var deres første åndelige betydning beskyttelse; reisende og romerske legionsoldater pleide å bære disse steinene når de reiste om natten. Meditasjonsguruer har knyttet en mer åndelig betydning av overgang til regnbuemånestein.

I dagslys ser regnbuemånesteiner ut til å være hvite med bare en liten nyanse av blått. Direkte lysstråler får steinens krystallinske overflate til å vise et spekter med regnbuens farger. Denne kvaliteten kalles iriscens.

Månestein Regnbue er altså ikke en «Månestein», men ligner og tilhører Labradoritt-familien. I de fleste tilfeller kan regnbuemånestein identifiseres ved dens distinkte svarte turmalininneslutninger. Imidlertid kan ikke alle regnbuemånesteiner ha disse, eller de er kanskje ikke like synlige som de er på andre. Månestein Regnbue er også mer melkeaktig enn vanlig månestein.
Denne steinen er vanligvis utvunnet fra steinbrudd i Labrador-regionen i Canada, så vel som i Norge, Finland, Italia og Kina. Prismeformen bryter lys.

Vakre generatorer av Månestein Regnbue i mystica.no

Den aller flotteste utgaven av Månestein Regnbue, er i Sri Lanka.

Altså: Noen refererer til denne spesifikke typen stein som «labradoritt-månestein», for å skille den fra ortoklas-månestein. Dette er fordi ekte månestein er ortoklas (kaliumfeltspat) i stedet for labradoritt (plagioklasfeltspat).

Tekst er hentet fra Mystica.no og faglitteratur