Aragonitt Gul

Aragonitt Gul i mystica.no

Aragonitt er også kjent som tufa og tchazar krystall. Denne edelstenen av karbonat har en myk oransje eller strågul farge og har kommet til å symbolisere sannhet og forståelse.
Aragonitt er nært «beslektet» til Kalsitt. Aragonitt brukes for å holde Ph-verdien i akvarier på et normalt nivå. Kalsitt er en slags jordisk byggesten. Den kan også biologisk bli dannet i Mollusk skjell, bl.a. Blåskjell og Abalone skjell.

Aragonitt Gul symboliserer sentrering, tålmodighet og skal fremme en indre forelskelse. Avbalanserer kroppen, og skaper ro og hvile i ditt indre. Sies å gi disiplin og utholdenhet i dagligdagse aktiviteter. Lærer deg å elske deg selv, som er en forutsetning for å elske andre. Gir trygghet under ansvar.
Aragonittsteiner spesialiserer seg på å sentrere seg selv, noe som gjør dem spesielt nyttige i perioder med stress eller sinne, eller som forberedelse til meditasjonsritualer. Videre styrker gul aragonitt din viljestyrke og gir energi til din evne til å manifestere. Aragonitt utmerker seg i stressede miljøer ved å utstråle en konstant aura av komfort og tenkning på høyere nivå.
Det er en ideell stein for alle som er engasjert i dypt personlig arbeid. Dens energi oppmuntrer oss til alltid å fortsette å vokse og se oss selv klart.

Vibrasjon: 9
Chakra: Solar Plexus
Hardhet: 3,5-4
NB: Dette er en myk stein og kan lett få riper hvis kontakt med metall e.l.