Krystall Generatorer

Lyssøyle – Obelisk – Point – Terminert – Wand
Eng: Generator Crystal Points

Bergkrystall Generator i mystica.no

En obelisk eller en generator er en kraftig form, også kalt en lyssøyle, og er kjent som et symbol på oppstandelse.
Bruk en generator når du trenger å forsterke krystallens egenskaper. De kan forsterke og øke fokuset. Energien på krystallen økes betraktelig.

Man kan finne dem naturlig i råstein, i klynger eller kvartsgrupper, men de fleste tilvirkes ved sliping. En tidkrevende prosess og generatorer er derfor til dels kostbart.

Generator Crystal Points oppstår som en naturlig krystalldannelse av ikke bare kvarts, men også andre typer krystaller. De naturlige er spesielle fordi de er sjeldne. Denne formasjonen er også ofte brukt i mange kuttede og polerte krystaller for visning, Stående Krystall Points, Crystal Wands og Krystall anheng. Noen vil kanskje si at de naturlige har mye sterkere energi, men begge typene fungerer på samme måte på grunn av geometrien.

Anheng Generator med 1 spiss ende, Shungitt

Naturlige generatorer finner man stort sett i Bergkrystall, Ametyst, Citrin og Røykkvarts.
Når de blir tilvirket eller slipt, vil man kunne få generatorer i mange ulike slag.

Hva kjennetegner så en Generator..? En viktig ting er at tuppen i enden skal være sentrert i midten. Alle seks kanter eller triangler skal avsluttes i denne tuppen eller enden. Alle seks kanter må ikke være like store, men enkelte mener de bør være like..
Noen generatorer kan f.eks ha 7 triangler.. Så lenge 6 av dem avsluttes i tuppen, er det fortsatt en generator.

For at en generator skal fungere best mulig, altså forsterke krystallens egenskaper, bør den ha en base i den andre enden. At den kan stå av seg selv. Et uttrykk er at den bør være enkeltterminert. En spiss ende. En dobbelterminert krystall har 2 spisse ender.

Når den bæres som et anheng, forsterker Generatoren de helbredende egenskapene til steinen og justerer alle chakraene dine. Disse krystallene brukes som en krystallhelende stav med å rense, balansere og justere chakraene.


Tekst er hentet fra Mystica og faglitteratur