Opalitt

Eng: Opalite
Menneskeskapt stein som inneholder Dolomitt blandet med metall.
Selv om den er menneskeskapt, har den en høy energi, fjerner energiblokkeringer og er ideell som meditasjonssten. Når du er igjennom store forandringer i livet, er Opalitt med på å holde deg i balanse.
En sten som hjelper til i seksuallivet..

Chakra: 3.øye og Krone Chakra
Hardhet: 4,5-6,5
Farge: Fargeløs, hvit, gul, rød, oransje, grønn, brun, svart, blå

opalitt opalite eternal stone tiffany krystall lommestein anheng sten opal glass egenskap healing kjærlighetssten mystica nettbutikk
Opalitt som lommestein i mystica.no


FYSISK, EMOSJONELL & SPIRITUELL INFORMASJON
Opalitt er en helbredende stein. Det forbedrer seksuell erfaring og oppmuntrer til seksuell dyktighet. Opalitt sies å stabilisere humørsvingninger og bidrar til å overvinne tretthet. Emosjonelt hjelper Opalitt ved å bistå under overganger av alle slag. Det oppmuntrer utholdenhet og gir oss styrke i å verbalisere våre skjulte følelser. Det er en forretningssten og oppfordrer til suksess i alle utfordringer. Opalitt forbedrer kommunikasjonen på mange nivåer. Det fjerner energiblokkeringer fra chakraene og meridianene.

Opalitt er et handelsnavn for menneskeskapte opaliserende glass og ulike opal-likheter. Andre navn på dette glassproduktet inkluderer argenon, sjøopal, opal månestein og andre lignende navn. Det brukes også til å fremme urene varianter av forskjellige farget felles opal.
Naturlig Opalitt (i motsetning til den menneskeskapte Opalitt) har samme grunnleggende kjemiske egenskaper som Opal. Den er laget av små kuler av silisiumdioksyd som stabler på hverandre i en pyramidristform. Dette rutenettet er det som gjør at kattens øyeeffekt kan vises når steinen er kuttet i en høyt domed cabochon. Naturlig opalitt er referert til som «vanlig opal» for å forhindre forvirring med glassopalitt. Når opalitt glass er plassert mot en mørk bakgrunn, ser det ut til å ha en blå farge. Når den er plassert mot en lys bakgrunn, er den melkeaktig hvit med oransje eller rosa glød. Fordi det er glass, kan det noen ganger inneholde luftbobler, en ettervirkning av formingsprosessen

Opalitt er en populær helbredende gemstone som også er kjent med navnene som Tiffany stein, opalisert glass samt Eternal Stone. Opalitt er først og fremst kjent som en handelssten, som brukes til å oppnå suksess. Bortsett fra dette, er Opalite også populært brukt som en stein som stimulerer seksuelt liv. Du vil bli overrasket over å vite at til tross for sin syntetiske opprinnelse har Opalitt lenge vært forbundet med ulike helbredende fordeler som er ganske lik de helbredende egenskapene til naturlige krystaller.Til tross for at den er så subtil, er Opalite ganske kjent for sine høye energiske kvaliteter for meditasjon.

opalitt engel engler opalite syntetisk stein krystall mineral egenskap healing chakra krone kjøp nær deg norsk billig
Opalitt engler 5cm i mystica.no

EN VIKTIG KJÆRLIGHETSSTEN
Når vi snakker om kjærlighet og forhold, er opalitt så viktig, spesielt når du opplever store endringer, vil det hjelpe til med å lage enkle og jevne overganger. Det vil også hjelpe til med å rive dine bekymringer og frykt, samt oppmuntre deg til å omfavne opplevelsen fullt ut. En ny kjærlighet i livet kan skape store forandringer i ditt liv..

Tekst hentet fra Wikipedia, Mystica og faglitteratur